virtuaaljooks_Pärnu Rannajooks1.-31. oktoobrini saab Pärnu Rannajooksul osaleda virtuaalselt, võimaldades kaasa lüüa endale sobival ajal ja kohas.

Varasemaga võrreldes muutub ürituse formaat, sest nüüdne virtuaaljooks on üles ehitatud väljakutse põhimõttele, mille raames võib osaleda nii palju kui hing ihkab ning koguda tervisekilomeetreid. Tingimusena tuleb kokku saada vähemalt 10 km (Rannajooksu ametlik distants), mida võib läbida korraga või jagada väiksemateks osadeks. Kui otsustad liikuda korduvalt, liidetakse tulemuste sisestamisel kõik liikumiskorrad ning lõpptulemusena kuvatakse distantside summa. Liikuda on aega 31. oktoobrini.

Iga liikumiskord tuleb seejärel kirja panna, milleks on kaks võimalust: pulsikella või aktiivsusmonitori rakendust kasutades või käsitsi, millega märgitakse läbitud distants ja liikumisele kulutatud aeg. Grupis liikujatele ei pea igaühel spordikella olema, piisab, kui kasutatakse üht seadet ning sisestatakse selle näit. Tulemuse sisestamise juhendiga saab tutvuda siin.

Tulemuse laadimisel on valikuline võimalus oma liikumisest emotsioonipilte sisestada neid teistega jagada. Niisamuti kutsume üles oma elamusi jagama märkides Facebooki ja/või Instagrami postituse juurde #pärnurannajooks ja @kahesillaklubi.

Rajale minnes soovitame kinnitada rinnale ka rinnanumbri, et ka teised liikujad teaksid kaasa elada. Universaalse rinnanumbri saab alla laadida siit. Peale liikumise sisestamist saab osaleja tulemuste protokollist oma profiililt alla laadida läbitud aja ja kilometraažiga nimelise diplomi. Lisaks loositakse kõikide osalejate vahel välja toetajate auhindu.

Preemiaks unikaalne medal

Kõik virtuaalse jooksu lõpetajad saavad mälestuseks ürituste sümboolikaga unikaalse medali, mida saab kätte Pärnu Keskuse Taluturult või tellida postiga koju. Medali kättesaamise viisi saab osaleja märkida tulemuse sisestamisel.

Medalite postitamist alustatakse 10. oktoobrist, kuid mitte varem kui 5 päeva peale tulemuse sisestamist. Kohalikel soovitatame medal välja võtta Pärnu Keskusest (al 10. oktoobrist novembri lõpuni).

Kõik virtuaalse Luitejooksu, Kahe Silla jooksu ja Rannajooksu läbijad saavad hooaja lõpus ka  täiendava – kolmikürituse sarja medali.

INFO JA REGISTREERIMINE

Virtuaalse Rannajooksu juhendiga saab tutvuda siin.
Registreerimine on avatud 31. oktoobril kuni kella 18.00ni.

***

Need huvilised, kes naudivad liikumisel õlg-õla kõrval tunnet, lähevad suvepealinnas rajale 27. oktoobril. Füüsilistele distantsidele saab kodulehel registreerida 24. oktoobrini. Sündmuse päeval kohapeal on võimalik kirja panna märksa kallima osalustasu eest.